Виховна і дозвільнева діяльність

Крім навчального процесу і наукової діяльності студенти інституту беруть активну участь у культурному, спортивному і громадському житті університету.

За активну життєву позицію викладацького та студентського колективу інститут був неодноразово відзначений по результатах навчальних років.

В Інституті економіки та менеджменту належна увага приділяється творчому розвитку студентів. За найактивнішу підтримку в організації студентського фестивалю творчості “Сяйво надій” Інститут було відзначено грамотою. На кафедрі менеджменту дисципліни “Соціально-економічні аспекти розвитку культури” й “Організація управління часом” викладає улюблениця і гордість інституту – Народна артистка України, співачка Світлана Мирвода.

У традиційному загально-університетському святі “Українські вечорниці”, що відбувається напередодні 8 Березня, команда Інституту економіки та менеджменту завжди бере активну участь як у конкурсі “Вдягнись по-українськи”, так і в конкурсі кулінарів.

27 травня 2014 року Інститут економіки та менеджменту отримав ІІ загальнокомандне місце у ІІІ етапі XIII Спартакіади Університету «Україна» серед студентів – це є достойним здобутком виховної роботи інституту в розрізі спортивно-масової роботи.

На 4-му курсі напряму підготовки «Облік і аудит» навчаються студенти призери спортивних змагань Лафіна Марія (Майстер спорту України міжнародного класу з плавання) та Зінченко Микита (чемпіон світу з Таїландського боксу Муей Тай), які є гордістю Інституту.

Президентами Студентського самоврядування Університету “Україна” обиралися студенти інституту Денис Шаталін, Владислав Мишківський, Оксана Бєлаш.

Значна увага приділяється організації дозвілля студентів інституту. З початку його заснування для студентів організовуються екскурсії по історичних та культурних місцях України.

Інститут економіки та менеджменту в 2014/2015 навчальному році брав активну участь у загальноуніверситетських заходах:

  • Дні відкритих дверей;
  • Студентський фестиваль творчості «Сяйво надій»;
  • річниця від дня заснування Університету «Україна»;
  • Тиждень національної творчості, присвячений річниці від дня народження Т.Г. Шевченка;
  • День гумору;
  • День здоров’я;
  • Студентський фестиваль «Університетське літо» тощо.

Наші студенти виступають у ролі безпосередніх учасників та організаторів різних заходів. Зокрема, студент 3-го курсу Вишняк Дмитро є волонтером, який не один рік допомагає студентському самоврядуванню, відвідує дитячі будинки, лікарні з хворими дітками. В 2014 році студенти 1-го курсу проявили себе як цілеспрямовані та активні студенти, які відразу ж з першого дня навчання вступили до студентського самоврядування.