Відкриття профільного класу з економіки та основ маркетингу і реклами

12 травня пілотний проект відкриття профільного класу з економіки та основ маркетингу і реклами відбувся на базі комунального закладу «Рогізнянський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – д/с» для учнів старших класів.

До участі у першому занятті профільного класу долучились і учні Косівської загальноосвітньої школи (КЗ «Косівське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»).

Дякуємо начальнику відділу освіти Рафальській Валентині Леонідівні та директору Рогізнянської школи Заболотній Тетяні Миколаївні за нашу спільну роботу щодо всебічного розвитку і виховання української молоді – нашого прекрасного майбутнього.

Окрема подяка директору Косівської ЗОШ Поляковій Валентині Юріївні за її внесок у розвиток творчих зв`язків між педагогічним колективом її школи та професорсько-викладацьким складом Інституту економіки і менеджменту Університету «Україна».

Організатором, наставником і душею цього проекту є директор Рогізнянської школи Заболотня Тетяна Миколаївна, педагог у другому поколінні, що продовжує справу своїх батьків, виховує і навчає молодь с. Рогізна від дитячого садочка до випускного класу і далі – по життю.