Дегустація карамелі і печива

2 березня 2021 р. на запрошення директора загальноосвітньої школи № 50 м. Києва Підгора Марини Анатоліївни заступником директора з профорієнтаційної роботи Кутліною Іриною Юріївною і студентами Інституту економіки та менеджменту проведено майстер-клас «Дегустація карамелі і печива» для учнів з інвалідністю.

Дітки віднеслись до дегустації з відповідальністю, піднесеним настроєм і цікавістю, адже вони вперше в своєму житті відчули себе експертами, визначали якість льодяникової карамелі та печива, а в дегустаційних листочках виставляли оцінки в балах, які вони понесли додому, щоб показати своїм батькам.    

Закінчилась дегустація жвавим обговоренням, кожен з учнів розповів, що йому сподобалось в представлених зразках і чому він поставив такі оцінки.

Після дегустації задоволені дітки аплодували собі і нам та висловили побажання продовжити наші зустрічі і обов`язково продегустувати шоколад, що ми їм і пообіцяли. Задоволена малеча розбіглася по своїх класних кімнатах, бо дуже вже їм хотілось поділитись з однокласниками своїми новими враженнями.

Здавалося б, просто карамельки і печиво, але скільки радості було у цих діток! Радісно було і нам! Радісно, що ми зробили черговий крок до соціалізації таких чудових учнів!

Висловлюємо сердечну вдячність директору школи Підгора Марині Анатоліївні, її заступнику Масло Ларисі Володимирівні, викладачам і асистентам за запрошення, надану можливість поспілкуватись з такими дітками, чудову підготовку до проведення майстер-класу!!!

По завершенню заходу обговорено плани щодо нашої співпраці: відкриття профільного класу з економіки і основ маркетингу, реклами, споживчих знань та фінансової грамотності, проведення майстер-класів для старшокласників та інші цікаві профорієнтаційні заходи, спрямовані на визначеність молоді та обрання ними бажаної професії.

Нові проєкти, нові цікаві заходи – все це плани на найближчий час наші і наших чудових партнерів школи № 50.

До нових зустрічей!!!